Pervanovo naslovnica

Restoran Hotela Kazbek

Gastronomsko iskustvo u Kazbeku

Bogata i raznovrsna hrvatska gastronomija je ponosno prezentirana u Hotelu Kazbek. Hrvatska kuhinja je heterogena te je stoga poznata i kao kuhinja regija: Istra i Kvarner, Dalmacija, Kontinentalna Hrvatska, no svrstavamo je u dvije grupe: kontinentalnu kuhinju i mediteransku kuhinju. Na kontinentalnu kuhinju veliki je utjecaj imala austrijska i mađarska kuhinja, a na obalnu talijanska i grčka kuhinja.

Mediteranska kuhinja se bazira na zdravoj prehrani, obrocima bogatim sezonskim povrćem pripremljenim na maslinovom ulju. Kontinentalna kuhinja obiluje mesnim specijalitetima. Različite hrvatske regije nude zadivljujuću paletu namirnica proizvedenih na malim farmama, ulovljenim u plavim morskim dubinama ili pripravljenim prema tradicionalnim receptima.

Mi u Kazbeku koristimo najfinije i najsvježije sastojke kako bi vam na najbolji način prezentirali svo bogatstvo hrvatske kuhinje.

Hotel Kazbek u Dubrovniku ima glavni restoran s dvorišnom terasom te lounge terasu s pogledom na živahni Gruški zaljev u Dubrovniku:

Zatvoriti
Pročitajte više

Pogledajte naš jelovnik

 • Rezervirajte DIREKTNO

  Rezervirajte DIREKTNO

  UŠTEDITE 15% Upišite kod za popust DIRECT >>

 • Ostanite DULJE i UŠTEDITE

  Ostanite DULJE i UŠTEDITE

  Ostanite 3 noći, uštedite 5% Ostanite >>

 • Plaćanje UNAPRIJED

  Plaćanje UNAPRIJED

  20% POPUST NA STANDARDNU CIJENU POSEBNA >>

 • Ostanite FLEKSIBILNI

  Ostanite FLEKSIBILNI

  Upoznajte se s našom NOVOM OTKAZNOM POLITIKOM >>

menu

menu menu – Full Image Version

Kazbek restoran

Kazbek restoran smješten u prizemlju zbog svog starog kamenog svoda pruža ugodan osjećaj u povijesnom okruženju.

Dvorišna terasa

Dvorišna terasa smještena unutar zidova Kazbeka nudi opuštajući ugođaj u okružju bujne mediteranske vegetacije. Upijte nježno jutarnje sunce dok blagujete vaš doručak i okusite raznovrsnost hrvatske kuhinje u romantičnoj i profinjenoj večernjoj atmosferi.

Lounge terasa

Kada se odlučite za ugodne razgovore uz koktel, naša prekrasna lounge terasa s pogledom na živopisni Gruški zeljev je odličan izbor. Udobne lounge garniture i jedinstvena noćna iluminacija stvaraju nezaboravnu atmosferu dok uživate u bogatom izboru koktela i slastica.

Check our menu

NAŠI IZDVOJENI SPECIJALITETI

Gastronomija Hotel Kazbek Dubrovnik, Hrvatska

Istarski fuži sa šparogama i crnim tartufima

Tartuf je zasigurno neiscrpni izvor kulinarskih dostignuća, od predjela do salata i glavnih jela do slastica. Znate li da je istarski tartuf jedan od najcjenjenijih u svijetu? Zašto ga ne probati u našoj kombinaciji s tradicionalnom istarskom tjesteninom, slaninom, šampinjonima i šparogama?

garantirano najbolja cijena

Cijene od 110 .50

vrijeme u Dubrovniku

COVID-19 NOVOSTI

Vezano za Covid-19 pandemiju želimo Vasinformirati o mjerama koje provodimo
SAZNAJTE VIŠE