Pervanovo naslovnica

Restoran Hotela Kazbek

Gastronomsko iskustvo u Kazbeku

Bogata i raznovrsna hrvatska gastronomija je ponosno prezentirana u Hotelu Kazbek. Hrvatska kuhinja je heterogena te je stoga poznata i kao kuhinja regija: Istra i Kvarner, Dalmacija, Kontinentalna Hrvatska, no svrstavamo je u dvije grupe: kontinentalnu kuhinju i mediteransku kuhinju. Na kontinentalnu kuhinju veliki je utjecaj imala austrijska i mađarska kuhinja, a na obalnu talijanska i grčka kuhinja.

Mediteranska kuhinja se bazira na zdravoj prehrani, obrocima bogatim sezonskim povrćem pripremljenim na maslinovom ulju. Kontinentalna kuhinja obiluje mesnim specijalitetima. Različite hrvatske regije nude zadivljujuću paletu namirnica proizvedenih na malim farmama, ulovljenim u plavim morskim dubinama ili pripravljenim prema tradicionalnim receptima.

Mi u Kazbeku koristimo najfinije i najsvježije sastojke kako bi vam na najbolji način prezentirali svo bogatstvo hrvatske kuhinje.

Hotel Kazbek u Dubrovniku ima glavni restoran s dvorišnom terasom te lounge terasu s pogledom na živahni Gruški zaljev u Dubrovniku:

Zatvoriti
Pročitajte više
 • Stay flexible

  Stay flexible

  Get familiar with our new cancellation policy >>

 • STAY LONGER SAVE UP TO 20%

  STAY LONGER SAVE UP TO 20%

  Stay 5 nights, save 10% Stay 7 nights, >>

 • Stay 7 & Enjoy 1 Free Dinner and Return Airport Transfer (Limited Availability)

  Stay 7 & Enjoy 1 Free Dinner and Return Airport Transfer (Limited Availability)

  Lenght of stay: 7 -- 14 Nights INCLUDES: >>

 • REZERVIRAJTE DIREKTNO

  REZERVIRAJTE DIREKTNO

  Najpovoljnija cijena za direktne rezervacije >>

 • Advance Purchase Rate

  Advance Purchase Rate

  SPECIAL OFFER - PLAN YOUR HOLIDAY IN ADVANCE >>

menu

menu menu – Full Image Version

Kazbek restoran

Kazbek restoran smješten u prizemlju zbog svog starog kamenog svoda pruža ugodan osjećaj u povijesnom okruženju.

Dvorišna terasa

Dvorišna terasa smještena unutar zidova Kazbeka nudi opuštajući ugođaj u okružju bujne mediteranske vegetacije. Upijte nježno jutarnje sunce dok blagujete vaš doručak i okusite raznovrsnost hrvatske kuhinje u romantičnoj i profinjenoj večernjoj atmosferi.

Lounge terasa

Kada se odlučite za ugodne razgovore uz koktel, naša prekrasna lounge terasa s pogledom na živopisni Gruški zeljev je odličan izbor. Udobne lounge garniture i jedinstvena noćna iluminacija stvaraju nezaboravnu atmosferu dok uživate u bogatom izboru koktela i slastica.

Check our menu

NAŠI IZDVOJENI SPECIJALITETI

Gastronomija Hotel Kazbek Dubrovnik, Hrvatska

Istarski fuži sa šparogama i crnim tartufima

Tartuf je zasigurno neiscrpni izvor kulinarskih dostignuća, od predjela do salata i glavnih jela do slastica. Znate li da je istarski tartuf jedan od najcjenjenijih u svijetu? Zašto ga ne probati u našoj kombinaciji s tradicionalnom istarskom tjesteninom, slaninom, šampinjonima i šparogama?

garantirano najbolja cijena

Cijene od 125 .10

vrijeme u Dubrovniku

Restaurant table decoration at Hotel Kazbek in Dubrovnik, Croatia Seafood at Hotel Kazbek in Dubrovnik, Croatia Wines at Hotel Kazbek in Dubrovnik, Croatia Restaurant at Hotel Kazbek in Dubrovnik, Croatia Fresh food at Hotel Kazbek in Dubrovnik, Croatia Dessert at Hotel Kazbek in Dubrovnik, Croatia Fine food at Hotel Kazbek in Dubrovnik, Croatia